A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Відкриття сучасного Центру безпеки громадян в Солотвинській громаді

Дата: 06.02.2023 11:20
Кількість переглядів: 590

2 лютого у селищі Солотвино, розпочав своє функціонування call-центр Центру безпеки громадян. Це перший в області пункт, який об’єднує у своїй діяльності працівників поліції, рятувальників та співробітників медичної сфери. 

Офіційне відкриття call-станції відбулося за участі начальника поліції Закарпаття – генерала поліції третього рангу Ярослава Колесника, пана консула Румунії в Солотвино Флоріна Граціана Пирву, народного депутата Миколи Галушка, а також керівника Головного управління ДСНС в Закарпатській області Романа Гудака.

Саме завдяки роботі call-центру координуватиметься робота команди вказаного Центру безпеки. Алгоритм дій включає прийом повідомлень, обробку інформації та передачу даних для негайного реагування на виклики. 

А співпраця працівників ДСНС, поліції та медиків забезпечить надання громадянам ефективної екстреної допомоги. Метою Центру безпеки є не лише негайна допомога, але й профілактика та підтримка публічного порядку, пожежної безпеки та протидія проявам будь-яких порушень загалом.

Вказані служби розміщуються в окремих передбачених для цього приміщеннях, з усім необхідним сучасним обладнанням та відеоспостереженням, що дозволяє контролювати стан правопорядку на території. Крім того, Центр повністю вкомплектовано транспортними засобами.

Поліцейські, які беруть участь у організації та здійсненні роботи Центру одночасно несуть службу, працюючи на поліцейській станції, і в такий спосіб підсилюють безпекову ситуацію на території обслуговування. 

Начальник поліції Закарпаття Ярослав Колесник наголосив, що невдовзі до вже діючих трьох поліцейських, які несуть службу в Центрі безпеки, доєднаються нові працівники, які так само віддано працюватимуть заради безпеки та допомоги людям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень