A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Вітаємо з Днем захисту Дітей наших найменших мешканців Солотвинської громади!

Дата: 01.06.2023 20:54
Кількість переглядів: 1185

Вітаємо з Днем захисту Дітей наших найменших мешканців громади!

Ви – маленька частинки великого щастя, ім’я якому – Життя!.  Бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного щасливого дитинства, хоча розуміємо проблеми сьогодення, і бачимо, що в наших дітей тепер дорослі очі, але досвід життя- безцінний, а майбутнє кожної української дитини — величне, ми віримо в перемогу і процвітання.

  Метою цього дня є привертання уваги до потреб та прав дитини.

Саме тому,  1 червня в Солотвинській громаді Центром надання соціальних послуг було організовано  екскурсію до замку "Паланок" в м Мукачево та "Оленяча ферма" с.Іза  де були залучені дітки різних категорій:  діточки з інвалідністю, діти з сімей СЖО, діти-сироти, ВПО та інші. Основним акцентом цього свята є проблема дітей, які залишилися без піклування батьків або живуть в неблагополучних сім’ях.

Завдяки дружній співпраці з Службою в справах дітей, закладами освіти, Інклюзивно-ресурсним центром, Відділомм культури та Офіцерами громади, ми об’єднали всіх та подарували їм частинку своєї любові та піклування.

Найкращою нагородою були їхні щасливі посмішки та щирі обійми...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень