A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Співпраця із старостами сіл

Дата: 06.07.2023 21:48
Кількість переглядів: 910

Реагуючи на повідомлення старости села Топчино та соціального робітника, працівники Центру та Служби в справах дітей комісійно відвідали найвіддаленіші місця  для проведення обстеження умов проживання сімей.

При огляді комісією встановлено, що батьки не виконують свої батьківські обов'язки відносно дитини 13 років .

Не належні умови для проживання та виховання дитини виникли, як наслідок вживання алкоголю та нераціонального використання коштів. Попереджено їх про адміністративну відповідальність та надано термін для усунення недоліків, що загрожують життю та здоров'ю дитини.

Постійне проведення рейдів дають певний результат, а саме, батьки, знаючи, що перебувають під постійним контролем служб, яким доля  їх дітей небайдужа, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут. Але, на превеликий жаль, є батьки, які не реагують та ігнорують надані їм рекомендації, навіть після притягнення  до адміністративної відповідальності та сплати штрафу, продовжують зловживати спиртними напоями, безвідповідально ставитися до виконання батьківських обов’язків


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень