A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Повага до людей похилого віку – одна з цінностей суспільства

Дата: 08.10.2023 16:35
Кількість переглядів: 607

У перший день жовтня в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Ці дні відзначаються з особливою повагою до наших старших співгромадян і ветеранів, визнаючи їхній надзвичайний внесок у суспільство.

Працівниками Центру надання соціальних послуг з повагою та щирістю було проведено зустрічі та нагадано всім нам про те, що ми маємо бути турботливими та милосердними до найстаршого і найдосвідченішого покоління.

Солотвинською селищною радою було виділено продуктові пакети для  одиноких громадян, ветеранів та вдів ВВВ.

Старші люди та ветерани пережили важкі випробування, які випали на їхню долю. Вони пережили тоталітаризм, голодомори, репресії та війни, і своєю міццю та мудрістю вони стали живими свідками і уособленням честі, гідності та толерантності.

Завдяки їхньому досвіду, знанням і мудрості, ми можемо навчатися і розвиватися. Вони — скарбниця знань, що пройшли через випробування часу та життя.

Зберігаймо нашу повагу до старших, бережімо та підтримуймо людей похилого віку, бо саме вони допомагають нам зберегти національну ідентичність та цінності. 

Наш обов'язок – підтримувати та бути їм вдячними за все, що вони внесли у розвиток нашого суспільства та громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень