A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Кейс-менеджмент як ефективна технологія соціальної роботи» (ведення випадку)

Дата: 12.10.2023 14:28
Кількість переглядів: 662

10 та 11 жовтня 2023 року у м. Тячів Закарпатським обласним центром соціальних служб спільно з Благодійним Фондом «Рідні» був організований та проведений дводенний тренінг «Кейс-менеджмент як ефективна технологія соціальної роботи» (ведення випадку), для надавачів соціальних послуг Рахівського, Тячівського та Хустського районів.

У даному заході прийняли участь директорка ЦНСП Солотвинської селищної ради-Людмила БАНК та завідувачка відділення СДВ- Ганна ГОГА, здобувши нові знання та сертифікати про навчання.

Даний захід проводився в рамках проєкту «Підсилення громад задля благополуччя дітей», який реалізовується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки американського народу через Агенство США міжнародного розвитку USAID) і народу Японії.

В ході тренінгу учасникам вдалось практично розібратися з поняттям ведення випадку та організацією надання соціальних послуг в територіальних громадах. Визначити роль, функції та етапи ведення випадку фахівцем із соціальної роботи.

Дякуємо організаторам за знання, змістовний та корисний тренінг, а колегам з громад за чудову та дружню обстановку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень