A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Новини

День благоустрою

Проведено день благоустрою території на виконання розпорядження голови Солотвинської селищної ради

17:34 29.03.2024

Вітаємо вірян з католицьким Великоднем

Напередодні католицького Великодня працівники Центру надання соціальних послуг Солотвинської  селищної ради відвідали та передали продуктові набори одиноким громадянам та сім'ям, що потребують підтримки.

17:12 29.03.2024

АКЦІЯ! СВЯТО У КОЖНІЙ РОДИНІ

      Небайдужих мешканців Солотвинської громади запрошують долучитися до благодійної акції «Свято в кожній родині!» на підтримку малозабезпечених сімей та одиноких пристарілих громадян.

16:34 29.03.2024

Впровадження послуги патронату над дитиною на рівні громади

     20 березня 2024 року працівники соціальної сфери Солотвинської ТГ -  Діана ДАН та Олена СЕРОВА  прийняли участь в семінарі проведеному службою у справах дітей Закарпатської обласної військової адміністрації та Закарпатським обласним центром соціальних служб на тему: «Впровадження послуги патронату над дитиною на рівні громади» .

12:11 28.03.2024

Перевірка роботи соціальних робітників Солотвинської територіальної громади!

    З метою контролю за якістю надання соціальної послуги Догляду вдома жителям Солотвинської територіальної громади, завідувачкою відділення Соціальної допомоги вдома та надання адресної натуральної та грошової допомоги Центру надання соціальних послуг - Діаною ДАН,  в складі комісії, здійснено виїзну перевірку надання послуг соціальними робітниками .

11:15 28.03.2024

Привітання З НОВИМ РОКОМ 2024 !

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Дуже хотілося б, щоб усі негаразди, проблеми, гіркота втрат та нездійснених сподівань залишилися у році, що минає. Я вірю що справдяться наші сподівання і все залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу.

10:22 31.12.2023

ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ СІМ'Ї ТА ДИТИНИ

Сьогодні в будівлі МРЦ було проведено огляд лікарями БЛАГОДІЙНИЙНОГО ФОНДУ ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ СІМ'Ї ТА ДИТИНИ, внутрішньо переміщених людей та проведені консультації для дітей з сімей СЖО, які перебувають на обліку в Центрі надання соціальних послуг  та Служби в справах дітей

13:47 27.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень