A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Новини

Проходження онлайн-навчання щодо здійснення соціальної роботи з особами, які скоїли домашнє насильство (кривдниками), або особами, що належать до групи ризику щодо його вчинення

Завідувачка відділення Соціальної роботи- Аліна-Ребека Бойчук, пройшла онлайн-навчання у рамках підвищення професійних компетенцій працівників центрів соціальних служб/надання соціальних послуг, фахівців із соціальної роботи та інших суб’єктів соціальної роботи щодо здійснення соціальної роботи з особами, які скоїли домашнє насильство (кривдниками), або особами, що належать до групи ризику щодо його вчинення, з впровадження типової програми для кривдників організованого Закарпатським обласним центром соціальних служб спільно із Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти.

15:37 12.12.2023

Круглий стіл щодо протидії насильства

7 грудня відбулася зустріч працівників соціальної сфери Солотвинської громади з представниками правоохоронних органів- поліцейським офіцером громади -Євгенієм МИКУЛЯНИЧЕМ та старшим інспектором СРПП Тячівського РВП- Федором НЕМЕШЕМ.

15:31 07.12.2023

Дітям потрібно вірити у диво!

Цього року відзначаємо Миколая за оновленим календарем — 6 грудня. Саме із цього дня починаються зимові свята, всіх охоплює передноворічний настрій.Незважаючи на складну ситуацію в країні, ми також плануємо подарувати частинку свого тепла і любові тим, хто цього найбільше потребує.

22:56 05.12.2023

Насильству немає виправдання!

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. В Солотвинській громаді організовано інформаційний захід, представниками соціальної сфери спільно з Офіцером громади- Євгенієм Микуляничем, під час якого в сім'ях, які перебувають в складних життєвих обставинах було проведено роз'яснювальні бесіди та обговорено питання:

20:23 04.12.2023

ДП "Ламелла" запрошує на роботу!!!

Сьогодні була організована чудова екскурсія до підприємства "Ламелла"  начальником кадрів Оксаною ЧОРЕЙ, мета якої ознайомити  з відкритими вакансіями та умовами праці (безкоштовне харчування, безкоштовний транспорт на роботу та з роботи), графік роботи пн-пт 08:00-17:00.

13:53 19.10.2023

СОЦІАЛЬНА АДАПТАЦІЯ ДЛЯ ВПО

17.10.2023р. на запрошення директорки ЦЕНТРУ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ Солотвинської селищної ради -Людмили БАНК, спільно з Тячівською філією Закарпатського обласного центру зайнятості  та представником роботодавця ДП "ЛАМЕЛЛА" була проведена зустріч з внутрішньо переміщеними особами по працевлаштуванню.

13:42 18.10.2023

Кейс-менеджмент як ефективна технологія соціальної роботи» (ведення випадку)

10 та 11 жовтня 2023 року у м. Тячів Закарпатським обласним центром соціальних служб спільно з Благодійним Фондом «Рідні» був організований та проведений дводенний тренінг «Кейс-менеджмент як ефективна технологія соціальної роботи» (ведення випадку), для надавачів соціальних послуг Рахівського, Тячівського та Хустського районів.

14:28 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень