A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Новини

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

17:02 02.03.2023

Соціальна робота з сім'ями, які перебувають в складних життєвих обставинах

Сім’я відіграє в житті кожної людини найважливішу роль. З самого народження нас оточують найрідніші люди — мама й тато. Вони вчать всьому: ходити, говорити, думати. Вони годують, одягають, піклуються про здоров’я. Вчать бути добрими, чемними. Всі люди мріють про щасливу родину. Але для цього кожен повинен докласти багато зусиль щоби уникати конфліктів. Батьки — це ті люди, які готові дати пораду в будь-якій життєвій ситуації.

15:46 20.02.2023

Послуга патронату над дитиною як форма самозайнятості

26 січня 2016 року був прийнятий Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», який уперше в українському законодавстві закріпив таку сімейну форму влаштування дітей, як патронатна сім’я.

15:39 14.02.2023

Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг

Мінсоцполітики проведено навчання щодо роботи з новою підсистемою “Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг”, що є складовою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. Навчання пройшли понад 500 представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з різних регіонів України.

12:22 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень