A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області"

Новини

Повага до людей похилого віку – одна з цінностей суспільства

У перший день жовтня в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Ці дні відзначаються з особливою повагою до наших старших співгромадян і ветеранів, визнаючи їхній надзвичайний внесок у суспільство.

16:35 08.10.2023

ЗДІЙСНЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО СУПРОВОДУ З ВІДНОВЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ

Першочергового відновлення потребують внутрішньо переміщені особи , які  часто на новому місці навіть не знають, куди звертатися і з чого почати. Постають найпростіші питання: де знаходиться підрозділ Державної міграційної служби чи ЦНАП, як проходить процедура відновлення і що для цього необхідно, скільки це коштує, скільки часу займає виготовлення нового паспорті і, головне, що робити до того.

16:04 21.09.2023

Запроваджено експериментальний проєкт надання соцпослуг санаторіями Мінсоцполітики

Вимушені переселенці можуть отримати безплатну допомогу у санаторіях Трускавця або Миргорода. Йдеться про людей поважного віку та людей з інвалідністю. Зокрема, вони можуть безплатно проживати у санаторіях впродовж шести місяців.

18:03 08.09.2023

Роз'яснення змін у призначенні виплат ВПО

    Працівниками Солотвинської селищної ради, начальницею УСЗН та ЗПД- Дудла Любов Юріївною та директоркою КЗ ЦНСП -Банк Людмилою Іванівною, було проведено зустрічі з переселенцями, які проживають у закладах охорони здоров'я громади та роз'яснено постанову прийняту Урядом 11 липня  «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», якою вносяться зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.

17:48 08.09.2023

НЕПРИПУСТИМІСТЬ ЗАЛИШЕННЯ ДІТЕЙ БЕЗ НАГЛЯДУ

Не всі батьки належним чином ставляться до своїх батьківських обов’язків та наражають дітей на небезпеку, залишаючи їх самих вдома. Унаслідок свого становища діти потребують особливого підходу, соціального захисту та поваги до їхніх прав.Саме тому було проведено виїзд, як реагування на повідомлення небайдужих мешканців с.Топчино, для притягнення до відповідальності батьків за недбале ставлення до дітей працівниками Центру надання соціальних послуг із залученням Служби у справах дітей та Офіцера громади.

12:56 31.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень